Όποιος επιθυμεί να ανακοινώσει κάποια εκδήλωση ή γεγονός που αφορά το χωριό μας ή την ευρύτερη περιοχή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail:kalyviapellas@gmail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ο Απόλλων Καλυβίων στον τελικό κυπέλου ανδρών της ΕΣΠΕΜ


 ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 2-3.


Έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 3-2 έναντι του Πιερικού στην Κατερίνη εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλου ανδρών της ΕΣΠΕΜ. Η διακύμανση του σκορ 0-1, 1-1, 2-1, 2-2 και 2-3 (13-15) με ανατροπή. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκριση καθώς και στην ομάδα του Πιερικού για τον ωραίο αγώνα και την άψογη φιλοξενία.  




Δήλωση του προπονητή της ομάδας Βασίλη Ακριτίδη: 
"Ναι είναι αλήθεια.! Η ομάδα μας "ανατρέποντας τα προγνωστικά" πήρε την νίκη και την πρόκριση μέσα στην έδρα του Πιερικού. την άλλη εβδομάδα ίσως πάρουμε και το κύπελο.! Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας που πέτυχαν αυτή την μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα ενός μεγάλου αντιπάλου."



 Τα συγχαρητήριά μας στους παίκτες και τον προπονητή για αυτή τη σημαντική πρόκριση.! Ας ευχηθούμε όλοι καλή  επιτυχία και ας στηρίξουμε την ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.


 Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και στιγμιότυπα του αγώνα





 






 * Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και η ενημέρωση φτάνουν στα χέρια μου με τη βοήθεια του προπονητή της ομάδας Βασίλη Ακριτίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.